MEER OVER BRUIDS MAKE-UP

Laat je inspireren en vraag een offerte aan

Wat is dit toch een prachtig vak! Hoe bijzonder is het om dames op een van de mooiste dagen van hun leven te mogen voorzien van een prachtige bruidsmake-up. Als de toekomstige bruidjes contact opnemen hoop ik altijd dat ik de trouwdatum aanwezig kan zijn, en plannen we meteen een proefsessie in. Deze vind altijd plaats in mijn salon en op klaarlichte dag, zodat alle make-up aanwezig is en het resultaat goed kunnen zien.

Proefsessie:

Tijdens de proefsessie gaan we rustig bespreken wat de wensen zijn. Aan de hand van plaatjes heb ik al snel door wat hun wensen zijn. Dit kan van zo natuurlijk mogelijk tot aan een extravagante make-up zijn, alles is mogelijk. Als we gaan beginnen werk ik op 2 helften van het gezicht zodat we verschillende looks kunnen proberen, net zo lang het perfect is. Het is natuurlijk een belangrijke keuze door welke visagiste ze hun bruidsmake-up willen laten doen, dus een proefsessie is bij mij altijd vrijblijvend. Het is dan ook altijd een eer om te horen dat ze voor mij kiezen. 

 

De grote dag:

Als ik in de ochtend op de locatie aankom, besef ik me altijd hoe bijzonder het is dat ik als een van de eerste op deze speciale dag aanwezig mag zijn. Als de bruidjes de deur voor mij opendoen zie ik altijd een gezonde spanning op hun gezicht maar ook een glimlach van oor tot oor. Want de grote dag is dan eindelijk daar. Als ik al mijn spullen heb uitgestald nemen we nog een keer alle wensen door. Een rust verschijnt er op hun gezicht als ik mijn kwasten pak. Want alles is in de proefsessie al besproken en uitgeprobeerd, dus ze weten dat het goed komt. 

 

Extra gasten:

Voor de (schoon)moeder en vriendinnen van de bruid is het natuurlijk ook een grote dag. En hoe fijn is het als ze dan niet aan hun make-up hoeven te denken. Het is daarom ook altijd mogelijk om ook hun te voorzien van een mooie make-up.

 

Touch up:

Helaas is er geen een make-up die 24 uur perfect blijft zitten. Het is natuurlijk een emotionele dag en er zullen vast wat traantjes vloeien. Het kan daarom fijn zijn dat ik in de loop van de dag de make-up nog een keer kom bijwerken. Als ik de bruidjes voor de tweede keer die dag tref zijn ze ineens getrouwd, hoe bijzonder! Het is altijd mooi om te horen hoe de ceremonie is geweest en de ring om hun vinger te zien. Na een korte touch up  zijn ze dan ook weer klaar voor het grote feest!

 
Offerte aanvragen

Bedankt voor je offerteaanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

Fototgraven: Stories by Josan, Leo van Kuik, Luminant, Marloes Niemijer