Let op! 1juni verhuist The Beauty Experience naar de hoofdstraat 8 in Veghel met een nieuwe naam! 

The Beauty Experience

Mijn naam is Karlijn Dragt, en ik ben deze salon begonnen door mijn passie voor alles wat met schoonheid te maken heeft. Mijn basis ligt bij de make-up. Door mijn jarenlange ervaring in de cosmetica weet ik alles op het gebied van uiterlijke verzorging. Echte schoonheid komt natuurlijk van binnenuit, maar onszelf van buiten mooi voelen is ook belangrijk. 

 

Tijdens het opstarten van mijn salon in 2015 wist ik een ding zeker, ik ga met natuurlijke huidverzorging werken. Je huid is namelijk ons grootste orgaan, dus waarom zouden we daar niet beter voor gaan zorgen? Alles wat je op je huid smeert, zoals crèmes en make up, neemt de huid op. Daarom zou je crèmes, make-up en parfum bij wijze van spreken moeten kunnen eten en drinken. 

 

Kijk rustig rond op mijn website en mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met mij opnemen.

Tot snel bij The Beauty Experience!

Karlijn
 
Oolaboo-b.jpg
Shellac-b.jpg
Lilylolo-b.jpg
IK.jpg

Microblading

Wenkbrauwen: de obsessie van veel vrouwen. Waar sommige dames zijn gezegend met een volle haardos en een prachtige curve, is dat voor vele van ons niet het geval. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: Microblading. 

 

Microlading is de nieuwe trend voor iedereen die niet meer uren wil besteden aan het creëren van de perfecte wenkbrauwen. Elk haartje wordt individueel getekend door een microblading-blade. Microlading is een semi-permanente make-up, dat wil zeggen dat deze na 1 tot 3 jaar weer volledig verdwijnt.